Onmisbare items in de keuken: van kokend water kraan tot vaatwasser

Iedereen wil graag mooie items in de keuken hebben, maar deze moeten ook kwalitatief goed zijn. De keuken is voor velen van ons een blikvanger in huis. Een ruimte waarin geleefd wordt en waar de meest lekkere gerechten worden bereidt. Er zijn een aantal items die onmisbaar zijn in de keuken. Zo is een 3 in 1 kokend water kraan een echte must voor theeliefhebbers, maar ook een vaatwasser mag niet gemist worden. Zo zijn er nog een aantal items die je echt in de keuken hebben wilt. We vertellen je hier graag meer over.

Een kokend water kraan

Een item dat echt voor veel genot zorgt is een 3 in 1 kokend water kraan van Howat. Het geeft je veel gemak en kan je zelfs helpen besparen op stroom en gasverbruik tijdens het koken. Natuurlijk zet je ook in een handomdraai een heerlijke kop thee met een kokend water kraan. Het staat ook ontzettend mooi en er zijn verschillende ontwerpen waaruit je kiezen kan. Ga jij voor een kokend water kraan in zwart of zilverkleur? 

Bang dat jij of je kinderen zich verbranden aan de kraan hoef je ook niet te zijn. De kraan zelf blijft te allen tijde koel en er zit een kinderslot op. Natuurlijk kan er ook gewoon warm en koud water uit de kraan getapt worden en nog zo iets prettigs: de boiler is zo compact dat je deze simpel wegwerkt in een keukenkastje. 

Waarom we zo verzot zijn op de kokend water kraan van Howat? Je kan hem gemakkelijk zelf installeren. Zo bespaar je dus kosten op een loodgieter. Eten koken kan direct beginnen, het water hoeft namelijk niet eerst naar het kookpunt gebracht te worden. Met een kokend water kraan van Howat zal je heel wat besparen op je gasrekening!

Een kwalitatieve vaatwasser in de keuken

Ook een vaatwasser van goede kwaliteit is onmisbaar in de keuken. Helemaal voor de keukenprins of keukenprinses onder ons. Urenlang koken met verschillende pannen, keukengerei en schalen zorgen voor veel vaat (zelfs zonder het bestek en de borden). Met een kwalitatief goede vaatwasser is jouw vaat in een mum van tijd weer blinkend schoon. 

Let goed op de specificaties en modellen. En ook het onderhoud is van belang. Gebruik geadviseerde vaatwastabletten om je vaatwasser zo lang mogelijk mee te laten gaan.

Een ruime oven in de keuken

Maak je graag gebruik van de oven? Dan weet je dat een ruime en goede oven onmisbaar is. Heb je ruimte genoeg? Ga dan voor 2 ovens boven elkaar. Zo kan jij de meest lekkere gerechten klaarmaken. Een goede oven moet ruim zijn, eenvoudig op temperatuur zijn in te stellen en verschillende standen hebben. Een inbouwoven verwerk je netjes in het keukenblok. Keukenapparatuur gaat niet altijd levenslang mee, maar door goed onderhoud blijft de kwaliteit zo lang mogelijk goed. Goed schoonmaken hoort daar ook bij.

Een mooie en moderne afzuigkap

Heb je een mooie moderne keuken, dan hoort daar ook een moderne afzuigkap bij. Ten eerste staat het mooi, maar hij is ook energievriendelijker dan een afzuigkap van 10 jaar oud. Ze zijn er in diverse maten en soorten, er zal dan ook altijd een model zijn dat goed past in jouw keuken. Wat dacht je van een zwarte afzuigkap die mooi matcht bij een kokend water kraan zwart? Of toch liever een lichte kleur? Het kan tegenwoordig allemaal! Hij zorgt niet alleen voor de afzuiging, maar ook voor de finishing touch in jouw keuken!